Kampanja “Hvala vam, doktori” najnagrađivanija u regionu

B-report_regional results

Prema godišnjem b-report-u slovenačkog Marketing Magazina, koji rangira najvažnije radove iz regiona nagrađene na nacionalnim, regionalnim, evropskim i svetskim advertajzing festivalima, kampanja Hvala vam, doktori, koja je realizovana u saradnji sa medijskim partnerima i magazinom Nedeljnik, najnagrađivanija je kampanja u regionu.

Hvala vam, doktori_Nedeljnik_skenirane naslovne strane magazina Nedeljnik

Na regionalnom nivou, McCann Beograd je najbolja agencija, “Hvala vam, doktori” najbolja kampanja i magazin Nedeljnik najbolji oglašivač. U Srbiji, McCann Beograd je najbolja agencija, Nedeljnik se kao oglašivač našao na drugom mestu, dok su se kampanje agencije “Hvala vam, doktori” i “Plazma rituali” našle na drugom i trećem mestu rang liste.

Thank you, doctors_DR SPIDER+# _ 1920x1080 Design by McCann Beograd

Marketing Magazin tokom izrade B-report-a sprovodi pregled festivala na kojima nastupaju agencije iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine – Cannes Lions, Eurobest, Epica, ADCE, Golden Drum, Effie Awards, SEMPL, DIGGIT, WEBSI, Outstanding, BalCannes, SOF, Ideja X, Weekend Media Festival, Kaktus i UEPS.

Ceo izveštaj pogledajte na LINKU.