Dva bronzana Effie priznanja za UM Beograd kao partnersku agenciju

Dva bronzana Effie priznanja za UM Beograd kao partnersku agenciju

Na petoj po redu dodeli Effie priznanja u Srbiji, agencija UM Beograd kao partnerska agencija osvojila je dve bronzane nagrade u kategorijama Medijska inovacija i Pozitivne promene – raznolikost, jednakost i inkluzija.

U kategoriji Medijska inovacija priznanje je pripalo kampanji „Samo probaj – i oseti Joy“ brenda Next Joy The Coca-Cola Company Srbija, osmišljenoj i realizovanoj od strane agencije McCann Beograd u saradnji sa partnerima UM Beograd, Represent Communications, Tuna Fish Studio i Žiška, dok je u kategoriji Pozitivne promene – raznolikost, jednakost i inkluzija ono dodeljeno kampanji „Jednakost dolazi iz kuće“ brend Plazma koncerna Bambi i agencije Communis uz saradnju sa partnerskim agencijama UM Beograd i United Moment.

„Ponosni smo što smo još jednom potvrdili da je najbolji recept za nagrade divan odnos i energija koju delimo sa našim klijentima, kao i otvorenost da zajedno sa partnerskim agencijama kreiramo fantastične kampanje. Čestitamo klijentima i svima onima koji su bili deo timova svih agencija uključenih u ove projekte“, poručila je Branislava Cagronov, regionalna direktorka UM.

Effie priznanje dodeljuje se na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou agencijama i oglašivačima koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja koje su ostvarile ili premašile postavljene ciljeve i tako rešile izazove pred kojima su se našli njihovi klijenti, a u Srbiji je dodeljeno po peti put u organizaciji IAA Srbija, na proslavi tri decenije postojanja srpskog ogranka IAA.