Naše kolege u akciji za bolji svet – UM IMPACT DAY

I ove godine naše kolege zaposlene u UM agencijama u regionu uzele su učešće u proslavi UM Impact Day sa ciljem da svojim aktivnostima učine boljim život u lokalnim zajednicama. UM agencije širom sveta su ovaj dan posvetile nekom zajedničkom cilju, tako su zaposleni u beogradskom UM-u imali radionicu na kojoj su izrađivali kućice za vrabce i druge ugrožene ptice. Pogledajte kako su UM agencije u regionu provele Impact day.

UM Beograd (Čenej, edukativna radionica i farbanje kućica za vrabce i ugrožene ptice)

UM Sarajevo je bio deo akcije uređenja kutka na maloj Bambi farmi, koju najmlađi rado posećuju i druže se sa životnjima. Proveli su dan u i druženju i farbanju kutka čime su dali mali doprinos za veseliji i razigraniji izgled ovog predivnog prostora, u kojem će, sigurni smo, uživati mnogi mališani.

UM Sarajevo (Bambi farma, uređenje kutka za mališane)

Kolege iz UM Skopje su posetili Komoru Janevski Api gde imali predavanje o značaju pčela, njihovoj zaštiti i prednostima njihovih proizvoda. Na kraju su posetili pčelinjak i prošli infaliranje API terapijom i saznali na koji način prirodnim proizvodima od pčela doći do zdravlja.

UM Skopje (Komora Janevski Api edukacija o zaštiti i značaju pčela)

UM Zagreb je donirao laptop školi za decu sa posebnim potrebama „Milan Amruš“. Ostatak dana su proveli volontirajući u skloništu za životinje u Dumovcu, kupali su i hranili pse dok su se igrali sa njima. Takođe, članovi UM tima koji su u mogućnosti, su dali krv kako bi pomogli onima kojima je to potrebno i podigli svest o važnosti doniranja krvi.

UM Zagreb (Azil Dumovec, kupanje, igranje i hranjenje životinja)