Alati

our-approach

Jedinstven i veoma sofisticiran alat za planiranje medijskih kampanja koji integriše efekte svih offline i online medijskih aktivnosti, uz pomoć podataka prikupljenih kroz reprezentativno lokalno istraživanje sprovedeno na 2.500 ispitanika o korišćenju preko 50 različitih medijskih kanala.

Wave je najveće i najstarije istraživanje društvenih medija na svetu. Obuhvatajući ukupno 75 država, predstavlja gledišta, potrebe i ponašanje 1,3 milijarde najuticajnijih korisnika interneta i društvenih medija na svetu.

Ovaj alat nam pomaže da shvatimo kakva je zaista naša ciljna publika, izvan podataka – šta misle, osećaju i rade, kako su povezani sa određenom kategorijom proizvoda ili sa medijima, kako kupuju, kakve su im životne navike – i time bolje razumemo kako da ih povežemo sa brendovima naših klijenata.

Softver koji je specijalizovan za postavljanje ekomometrijskih modela. Pomaže nam da shvatimo šta najviše utiče na prodaju i povraćaj investicije, koji medijski kanali su najefektniji i kako raspodeliti budžet.

Alat koji nam pomaže da optimizujemo TV kampanje i izaberemo najefikasnije TV kanale za postizanje željenog cilja uz najmanje potrebne investicije.

Alat koji nam pomaže da definišemo kako da budžet koji je na raspolaganju raspodelimo na više tržišta ili više brendova, kako bi se ostvarili željeni efekti.

Ad-tribute nam pomaže da odredimo kolika je efikasnost i bitnost svakog pojedinačnog online kanala u ukupnoj online aktivnosti u cilju dovođenja publike do željenog rezultata.

Obezbeđuje automatizovanu kupovinu i plasiranje oglasa u realnom trenutku, na relevantne online kanale, digitalne OOH kanale i TV stanice koje su otvorene za programmatic kupovinu, odnosno plasman oglasa.

UMMission-002